Hustillverkare Med Egen Husfabrik i Munkedal

Vi har kontor både i Ytterby och Munkedal. I Munkedal har vi även vår fabrik där vi tillverkar prefabricerade småhus, parhus, lägenhetshus och komplementbyggnader som garage och attefallshus.

Vi levererar sedan dessa som byggsats eller med totalentreprenad till hela Västsverige. Vi utför även en del entreprenader i övriga delar av Sverige så tveka inte att kontakta oss även om din förfrågan gäller för ett annat geografiskt område.

Vilka är Mariedalshus?

Mariedalshus startades ursprungligen för att uppföra 21 st villor i området Mariedal i Lysekil men utvecklades sedan till något mycket mer. Vi såg alla fördelarna med att ha en egen husfabrik där vi har full kontroll från start med planering av tomten till helt färdigt hus då du flyttar in.

Vi utför alla entreprenader under resans gång så det skall bli så enkelt och tydligt som möjligt för dig. Du kan vara trygg med att bara ha en enda avtalspart där allt som behöver göras ingår. Om du vill kan du, efter att alla valen är gjorda, bara luta dig tillbaka och invänta inflyttningsdagen.

Vi utgår från västkusten men vi utför även en del entreprenader i övriga delar av Sverige så tveka inte att kontakta oss även om du planerar att bygga hus någon annanstans.

Även om husfabriken bara är några år gammal har vi mångårig erfarenhet i branschen med över tusen färdigställda hus. Med alla entreprenader under eget tak har vi full kontroll från början till slut och lämnar stolt över ett fantastiskt slutresultat till dig.

Vi bygger ditt hus!

Hör av dig med din förfrågan så sätter vi igång.