Våra säljare hjälper dig med dina husplaner

Vanliga frågor och svar

Vi har valt att inte ta fram en uppsjö av kataloghus, vår erfarenhet säger oss att dom flesta kunder vill ha ett unikt hus som är anpassade efter dom och deras livstil. Därför jobbar vi nu istället aktivt med att dokumentera hus vi bygger och skisser vi tar fram som ni kan ha som inspiration eller utgångspunkt. Ta gärna kontakt med oss så ni kan prata med en säljare som kan hjälpa till med att ta fram husförslag till er.

Vi har stor erfarenhet av olika hus- och tomttyper så vi hjälper gärna till från start med att planera husets placering och typ. En av våra säljare kan tillsammans med era önskemål och eran tomts utformning ta fram en husmodell som passar just er. Kontakta oss så pratar vi mer.

Vi anpassar huset helt efter dina önskemål, det mesta går att lösa på ett eller annat sätt. Ta med alla din tankar och idéer när du träffar en av våra säljare.

Vi bygger oftast helt kundanpassade hus så vi kan absolut rita upp huset efter era befintliga ritningar eller skisser. Ta med era underlag och önskemål när ni träffar oss så kan vi diskutera vidare.

Vi hjälper till under hela processen ända från start med att ta fram förslagsritningar, bygglovshandlingar och konstruktionsritningar. Efter alla val är gjorda kan ni luta er tillbaka och se fram emot inflyttning i erat ny hem.

Skicka ett meddelande

Läs mer om vad för personuppgifter vi behandlar och varför i integritetspolicyn.

Kontaktinformation

Adress

Valnäsgatan 10, 442 52 Ytterby

E-post

info@mariedalshus.se

Följ oss