Klassiskt Hus i New England Stil

Välkommen till ett nybyggt hus som andas den tidlösa charmen hos ett klassiskt New England-hus. Denna bostad är en hyllning till den ikoniska arkitekturen som är djupt rotad i Amerikas historiska landskap.

Elegant och Traditionsenlig Design

Varje detalj i detta hus speglar New England-stilens signatur: symmetriska linjer, en inbjudande veranda och en sofistikerad men hemtrevlig atmosfär. Designen förenar klassiska element med modern bekvämlighet, vilket skapar en perfekt balans för ett bekvämt och stilfullt boende.

Upplev Charmen i Varje Rum

Vårt bildgalleri tar dig på en visuell resa genom detta unika hem. Från det ljusa och välkomnande köket, till det rymliga vardagsrummet och de mysiga sovrummen, varje rum är en reflektion av den klassiska New England-stilen, förfinad med Mariedalshus’ hantverksskicklighet och omsorg om detaljer.

En Klassiker som Håller i Generationer

Ett New England-hus är mer än bara en bostad; det är ett arv. Vi på Mariedalshus är stolta över att kunna erbjuda hus som inte bara är byggda för att hålla, utan också för att förmedla en känsla av tidlöshet och tradition.

Utforska vårt galleri och låt dig inspireras av skönheten och elegansen i ett klassiskt New England-hus, skräddarsytt av Mariedalshus.