En komplett husleverantör

Mariedalshus AB har kontor i Ytterby och Munkedal. I Munkedal har vi även vår fabrik där vi tillverkar prefabricerade småhus, parhus, lägenhetshus och komplementbyggnader som garage och attefallshus. Vi levererar sedan dessa som byggsats eller med totalentreprenad till hela Västsverige. Vi utför även en del entreprenader i övriga delar av Sverige så tveka inte att kontakta oss även om Er förfrågan gäller för ett annat geografiskt område.

Mariedalshus startades ursprungligen för att uppföra 21 st villor i området Mariedal i Lysekil men utvecklades sedan till något mycket mer. Vi såg alla fördelarna med att ha en egen husfabrik där vi kan ha full kontroll från start med planering av tomten till helt färdigt hus då Ni flyttar in.

Vi kan erbjuda arkitektritade hus som anpassas helt efter Er tomt och Era önskemål. Vi hjälper till med planering av marken och bygglovsansökan. Vi utför alla entreprenader under resans gång så det skall bli så enkelt och tydligt som möjligt för Er. Ni kan vara trygga med att bara ha en enda avtalspart där allt som behöver göras kan ingå. Om Ni vill kan Ni, efter att alla valen är gjorda, bara luta Er tillbaka och invänta inflyttningsdagen.

Även fast husfabriken bara är några år gammal har vi mångårig erfarenhet i branschen med över tusen färdigställda hus. Med alla entreprenader under eget tak har vi full kontroll från början till slut och lämnar stolt över ett fantastiskt slutresultat till Er.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att påbörja Er husresa!